NYHETER

NYHETERPå vår resa i Sydfrankrike fascinerades jag av de varma färgerna, sofistikerad kultur och livsnjutning i största allmänhet. Nice på Franska Rivieran bjuder på allt som den franska härligheten har att bjuda på. Det rika kulturutbudet kombinerat med en känsla av glamour gör Nice till en av Frankrikes kulturellt sett mest värdefulla städer. Längs stranden löper den kända Promenades des Anglais.


En varm eftermiddag i juli fick jag plötsligt en personlig upplevelse. Det kändes som om tiden plötsligt saknade betydelse och att allt stannade av för ett ögonblick. Promenade du Paillon är en fin park för barn och vuxna som ligger några meter från mötesplatsen Place Massena. En otroligt vacker plats och en häftig känsla av att få promenera på en vattenspegel mellan alla vattenstrålar/fontäner likt kristaller och som sedan förvandlas till vattenånga. Här var en fantastisk rolig och svalkande paus för alla barnen. Jag blev mäkta imponerad och fångade den här bilden i harmoni med svalkande bad i rörelse. På vår resa på Franska Rivieran fick jag stor inspiration för mitt kommande måleri som kommer att publiceras på min hemsida.

NYHETERCHANEL, 2019


Efter flera besök i Furstendömet Monaco som är en av de absoluta höjdpunkterna på Rivieran fick jag många intryck och inspiration till mitt kommande måleri. En unik atmosfär med ovärderlig konst, världens största lyxyachter, lyxbilar, världens mest kända kasino och fantastiska butiker.

På kvällen flödade min inspiration genom min iPad.